Εμφανίσεις Περιεχομένου : 1622603
Έχουμε 10 επισκέπτες συνδεδεμένους

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ ΑΣΣΙΩΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΑ 26/9 - 2/10 2016 Εκτύπωση E-mail

Αγαπητοί συγχωριανοί,

 

 Ξενοδοχείο ΤΕΤΥΚΟ Πολιτιστικός Σύνδεσμος λαμβάνοντας υπόψη τα θετικά σχόλια από την παραμονή Ασσιωτών στο ξενοδοχείο ΤΕΤΥΚ (περιοχή Περνέρα στην παραλιακή ζώνη του Πρωταρά) συνεχίζει για ενδέκατη συνεχή χρονιά τη διοργάνωση εξαήμερης παραμονής για τους συνταξιούχους και άλλους Ασσιώτες από τις 26 Σεπτεμβρίου μέχρι 2 Οκτωβρίου 2016. Με την ευκαιρία, θέλουμε να εκφράσουμε για άλλη μια φορά τις θερμές μας ευχαριστίες προς τη Διεύθυνση του Ξενοδοχείου ΤΕΤΥΚ και την ηγεσία της ΕΤΥΚ για την άριστη εξυπηρέτηση που μας έχουν προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια.

 

Πρωταρχικός στόχος και της φετινής διοργάνωσης είναι η επανασύνδεση ΑΣΣΙΩΤΩΝ, δίνοντας την ευκαιρία σε αριθμό συγχωριανών μας να βρεθούν μαζί για λίγες μέρες σε ένα ήσυχο και ευχάριστο περιβάλλον.

 

 

ΤΙΜΕΣ:
1. Για 6 βράδια: δίκλινο δωμάτιο Ευρώ70 [Ευρώ35 το άτομο] και μονόκλινο Ευρώ50.


2. Για λιγότερα βράδια: δίκλινο Ευρώ80 [Ευρώ40 το άτομο] και μονόκλινο Ευρώ60.

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν πρόγευμα, γεύμα και δείπνο (δεν περιλαμβάνουν ποτά) και όλους τους φόρους. Στην τιμή προστίθενται Ευρώ10, πληρωτέα ξεχωριστά στον Σύνδεσμο, για λειτουργικά έξοδα - κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Για άλλες λεπτομέρειες, καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κυρία Έλις Χατζηκωστή στο τηλέφωνο 99598410 το αργότερο μέχρι τις 22 Αυγούστου 2016.

 

Τονίζουμε ότι, επειδή ο αριθμός διαθέσιμων δωματίων καθορίζεται από τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, είμαστε υποχρεωμένοι να κρατήσουμε αυστηρή σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με τη χρονική σειρά δήλωσης συμμετοχής.

 

Αναμένουμε την ανταπόκρισή σας το συντομότερο δυνατό, κάτι που θα μας βοηθήσει τα μέγιστα στην προετοιμασία της εκδήλωσης.

 

Πολιτιστικός Σύνδεσμος «Η ΑΣΣΙΑ»
Λευκωσία, 12 Ιουνίου 2016

 
assia.org.cy | Copyright 2009 All Rights Reserved | Designed by Netcy.com