Εμφανίσεις Περιεχομένου : 1630108
Έχουμε 11 επισκέπτες συνδεδεμένους

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ (4-10/07/2017) Εκτύπωση E-mail

 

4/7 (Τρίτη): ΛΑΡΝΑΚΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΗΛΙΟ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχώρηση για την Πορταριά, καθοδόν θα σταματήσουμε στον Παλαιό Παντελεήμονα και θα απολαύσουμε την παραλία του Πλαταμώνα. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στην Πορταριά, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

 

5/7 (Τετάρτη): ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ
Μετά το πρόγευμα θα κάνουμε περιήγηση στα χωριά του Πηλίου, πρώτα όμως θα κάνουμε μια σύντομη περιήγηση του Βόλου και συνεχίζουμε για το παραλιακό χωριό Καλά Νερά και ανεβαίνουμε προς Μηλιές, Τσαγγαράδα και για μεσημέρι θα καταλήξουμε στο παραλιακό χωριό Αή Γιάννη. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και αναχώρηση την Ζαγορά όπου θα θαυμάσουμε την υπέροχη θέα, τα Χάνια, την Μακρινίτσα και θα φτάσουμε αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας.

 

 

6/7 (Πέμπτη): ΠΗΛΙΟ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΠΥΛΗ - ΤΡΙΚΑΛΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Πρόγευμα και αναχώρηση Καρδίτσα, μετά την σύντομη στάση συνεχίζουμε για την Λίμνη Πλαστήρα, περιήγηση και άφιξη νωρίς το μεσημέρι στην Πύλη όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα. Επόμενη σύντομη στάση θα κάνουμε στα Τρίκαλα και στα Μετέωρα όπου θα επισκεφτούμε μια μονή. Καθοδόν προς τα Ιωάννινα θα σταματήσουμε στο Μέτσοβο. Άφιξη στα Ιωάννινα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση

 

7/7 (Παρασκευή): ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ-ΝΗΣΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΚΑΣΤΡΟ
Μετά το πρόγευμα θα επισκεφτούμε το σπήλαιο των Ιωαννίνων με τους πανέμορφους σχηματισμούς που προσφέρουν οι σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Μετά συνεχίζουμε για το Καλπάκι όπου θα επισκεφτούμε ένα από τα σημαντικότερα μνημεία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, το Πολεμικό Μουσείο 1940-1941. Επόμενη στάση το Μονοδένδρι, ένα χωριό στα Ζαγοροχώρια. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και επίσκεψη στο Μοναστήρι της Αγ. Παρασκευής. Επιστροφή στην πόλη των Ιωαννίνων νωρίς το απόγευμα και καταλήγουμε στο μόλο, όπου θα επιβιβαστούμε σε βάρκες για να περάσουμε στο θρυλικό νησί της κυρά-Φροσύνης στη λίμνη Παμβώτιδα. Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση στο νησί και επιστροφή στην πόλη και στο Κάστρο.

 

8/7 (Σάββατο): ΙΩΑΝΝΙΝΑ- ΣΥΒΟΤΑ-ΠΑΡΓΑ-ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΧΕΡΟΝΤΑ-ΠΡΕΒΕΖΑ
Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για το παραθαλάσσιο θέρετρο Σύβοτα που θεωρείται η Μύκονος του Ιονίου και αγκαλιάζεται από τη θάλασσα με μοναδικό τρόπο. Επόμενη στάση η ειδυλλιακή Πάργα, που συνδυάζει μοναδικά το βουνό με τη θάλασσα. Καθοδόν προς την Πρέβεζα θα επισκεφτούμε  τις εκβολές του γνωστού από τη μυθολογία ποταμού Αχέροντα για μια σύντομη βαρκάδα όπου θα ακολουθήσουμε τα υδάτινα μονοπάτια και θα ταξιδέψουμε μαζί στο μύθο και θα θαυμάσουμε το ξεχωριστό βιότοπο που φιλοξενεί ο ποταμός. Τελικός προορισμός μας για σήμερα η Πρέβεζα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και κατόπιν θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια της Πρέβεζας για να δούμε το σπίτι όπου έζησε ο ποιητής Καρυωτάκης, την Μητρόπολη του Αγίου Χαραλάμπους με το ιστορικό ενετικό πύργο του ρολογιού του 1752, το Σαιτάν Παζάρ, την Κεντρική αγορά της πόλης και θα καταλήξουμε στον παραλιακό πεζόδρομο με τις καφετέριες και τις ψαροταβέρνες.


9/7 (Κυριακή): ΑΡΤΑ-ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ-ΜΕΝΙΔΙ-ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ-ΒΟΝΙΤΣΑ
Πρόγευμα  και αναχώρηση για την Άρτα, την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου. Στη περιήγηση θα δούμε τις Βυζαντινές εκκλησίες της Αγίας Θεοδώρας, προστάτιδας της πόλης και την εκκλησία της Παρηγορήτισσας του 13ου, συνεχίζουμε για το θρυλικό γεφύρι της. Συνεχίζουμε για το ψαροχώρι της Κορωνησίας (νησάκι στον Αμβρακικό κόλπο). Η διαδρομή είναι μοναδική αφού στα τελευταία 10 χλμ θα κινούμαστε πάνω σε στενή λωρίδα γης που χωρίζει δύο λιμνοθάλασσες. Θα φαίνεται ότι γλιστρούμε πάνω στο νερό και τριγύρω θα θαυμάζουμε το καταπράσινο τοπίο με τις ψαρόβαρκες.  Μετά θα σταματήσουμε στο παραθαλάσιο χωριό Μενίδι για γεύμα. Επόμενη στάση η Αμφιλοχία που είναι χτισμένη αμφιθεατρικά σε δύο λόφους με θέα τον Αμβρακικό κόλπο και η Βόνιτσα με το βενετσιάνικο κάστρο και το νησιώτικο αέρα της. Χρόνος ελεύθερος για να περπατήσετε στο όμορφο νησάκι μπροστά από την πόλη που ενώνεται με γέφυρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

 

10/7 (Δευτέρα): ΛΕΥΚΑΔΑ-ΑΚΤΙΟ-ΛΑΡΝΑΚΑ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το νησί της Λευκάδας που ενώνεται με μια μικρή γέφυρα. Πρώτη στάση στην πόλη της Λευκάδας, περπατάμε στο πεζόδρομο και στα γραφικά στενά της πόλης. Στην συνέχεια θα ανηφορίσουμε προς τη Μονή Φανερωμένης για να απολαύσουμε την υπέροχη θέα. Συνεχίζουμε για το Νυδρί που βρίσκεται απέναντι από το Σκορπιό και το νησί του Βαλαωρίτη, Μαδουρή. Χρόνος ελεύθερος για μια μίνι κρουαζιέρα στα καταγάλανα νερά του Ιονίου και γεύμα.

 

Τιμές ανά άτομο:
Δίκλινο δωμάτιο: 525Ευρώ
Μονόκλινο δωμάτιο: 687Ευρώ
Τρίκλινο δωμάτιο: 492Ευρώ

 

Στις πιο πάνω τιμές περιλαμβάνονται:
1. Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα - Θεσσαλονίκη με πτήση της BLUE AIR.
2. Αεροπορικά εισιτήρια Πρέβεζα - Λάρνακα με πτήση της BLUE AIR
3. Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
4. Διαμονή για 2 βράδια στο ξενοδοχείο Portaria στο Πήλιο.
5. Διαμονή για 2 βράδια στο ξενοδοχείο Palladion στα Ιωάννινα.
6. Διαμονή για 2 βράδια στο ξενοδοχείο Margarona Royal στη Πρέβεζα.
7. Πρόγευμα μπουφέ καθημερινά.
8. Εισιτήριο για την κρουαζιέρα στον ποταμό του Αχέρωντα.
9. Εισιτήριο εισόδου στο σπήλαιο των Ιωαννίνων.
10. Μεταφορές και εκδρομές  με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.
11. Επαγγελματίας συνοδός-αρχηγός καθ' όλη την διάρκεια της κάθε εκδρομής.
12. Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
1. Εισιτήρια εισόδων στους χώρους επισκέψεων, εκτός από το σπήλαιο των Ιωαννίνων.
2. Ποτά και φαγητά
3. Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
4. Αχθοφορικά & φιλοδωρήματα

 

ΠΤΗΣΕΙΣ:
4/7  OB5163 ΛΑΡΝΑΚΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 12:25 - 14:25
10/7  ΟΒ9110 ΠΡΕΒΕΖΑ  - ΛΑΡΝΑΚΑ 15:35 - 17:55

 

Επικοινωνία/ Πληροφορίες : κα Έλις Χατζηκωστή Τηλ. 99598410,  κα Μαίρη Πελεκάνου Τηλ. 99351394

 
assia.org.cy | Copyright 2009 All Rights Reserved | Designed by Netcy.com